Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Синята коалиция очаква над 10% на евровота

77 коментара
Синята коалиция ще спечели над 10 % на изборите за Европейски парламент, обяви пред журналисти в Пазарджик лидерът на СДС Мартин Димитров, цитиран от БТА. Той се позова на резултатите от социологическо проучване, поръчано от коалицията. Според Димитров такъв резултат гарантира две места за ЕП.

"Нашата борба до 7 юни е да убедим още повече демократично мислещи хода да ни подкрепят и така да спечелим и трети мандат за представител в ЕП", посочи още Мартин Димитров. "Най-сериозният аргумент за хората да гласуват за ЕП е самата листа на Синята коалиция", каза още той.

Председателят на ДСБ Иван Костов каза, че със създаването на Синята коалиция е дадена реална възможност демократите в България да има за кого да гласуват. "Хората на демокрацията имат един много силен отбор в лицето на Синята коалиция, добави той. Костов посочи още, че Синята коалиция не е конюнктурно обединение, а коалиция и за бъдеща защита на демокрацията в страната.

На среща с обществеността на Пазарджик бяха представени кандидатите на Синята коалиция за представители в ЕП Светослав Малинов и Петя Ставрева.

анкета

Вие ни познавате. Нека го направим взаимно!

Отделете няколко минути за анкетата и ни помогнете да сме ви по-полезни.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

77 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. hype
    #88

    Ne stavaite smeshni .Ot kude tezi 10% vot?? Nikakuv shans nqmat i tova e mnogo dobre ,zashtoto vsichki znaem Kostov na kakvo e sposoben,a s Boiko vsi4ko shte stane na kvadrat...

  2. Невъзможно
    #87

    Сините доста са се поизлъгали с тези предварителни статистики. Няма шанс просто да се гласува толкова много за тях. Трябва да са доволни ако минат и 5%. Но ако това не се случи така или иначе ще се обединят с ГЕРБ. Тогава както е казал народът "дупе да ни е здраво"

  3. profesor
    #86

    Всички тези дето могат да смятат колко ще са процентите за синята коалиция сънуват кошмари че може и над 10% да стганат

  4. absurdno
    #85

    4uvate li se be hora, tova zvu4i absurdno, kato pravite takiva izkazvaniq-nqma da povliqete na vota! Samo za smqh stavate 10% - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH- nQMA DA VIDITE TOZI REZULTAT NIKOGA VQRVAITE MI

  5. profesor
    #84

    Журналистът лъже като дрът циганин. Преди седмица бях за 4 ндни на Зл.пясъци и специално търсих имотите на Костови, такива не бяха открити.така че лъжец

  6. коко
    #83

    не го духаш,а драскаш по форумите

  7. демократ
    #82

    Боже,Боже,какво ще говорят тези нещастници на седми юни вечерта,ако въобще някой им даде трибуна,защото в НДК размазаните на избори не ги допускат.Боже,Боже,олигофренът Синът на Командира бълнува 2-3 депутатски места в ЕП?!!!

  8. 07
    #81

    СДСБ е минало..

  9. Бог
    #80

    Не се бутай в Божите ми работи, гнидо человеческая ибо умните си знаят работата!

  10. DEDI
    #79

    .

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.