Силистра първа, София – последна. 8% активност към 10.00 ч.

Към този час през 2007 г. активността е била едва 4,03%
7 юни 2009 11:30,
56
Силистра първа, София – последна. 8% активност към 10.00 ч.
Снимка: БГНЕС

8.13% е средната избирателна активност за страната към 10.00 часа, обяви говорителят на комисията Бисер Троянов.

За сравнение - през 2007 година на евроизборите избирателната активност към 10 часа е била 4,03 %.

Най-висока е избирателната активност в Силистра към този час – малко над 13,7%, Разград-12,09%, Търговище-10,21%.

Най-ниска е избирателната активност в 24-и избирателен район в София – 4,14%.

Очаква се да постъпят данни от Благоевград, Ловеч, Перник, Ямбол, както и някои от секции в Пловдив и София.

Има постъпил сигнал за нарушение в 58-ма секция на Кюстендил – по заповед на кметския наместник е било преместено мястото, където ще се гласува, но без да има заповед на кмета.

Изборите са открити на първоначалното място и кметският наместник е уволнен.

На постъпилите сигнали за рекламни банери в Интернет, ЦИКЕП е прехвърлила тези сигнали към МВР, защото е в тяхната компетенция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
валдес преди 14 години
АтАкА, АтАкА . . (. . . . .. ..)
54
0
 
0
 
! Отговори
Тодоров преди 14 години
Кретеноид!!! В селата около Силистра масово ГЛАСУВАТ ЗА БСП!!!!ДПС е толкова назад, че нямаш идея дори!!! И ще гледаме разпечатката, обещавам ти!!!Ще се напъвам, колкото ми се напъва, щото ми е писнало от всезнайковци, чули недочули, прочели недопрочели.ОКОЛО СИЛИСТРА НЯМА ТОЛКОВА ТУРСКИ села, колкото си вменявате сами!!! Аз лично се сещам само за 2, в които наистина се гласува за ДПС! Обаче МАСОВО В ОСТАНАЛИТЕ СЕЛЦА, БСП е начело!!!
53
0
 
0
 
! Отговори
istinata преди 14 години
hora sprete se malko, kazvate 4e ima turci v bg i iskate da ste samo balgari ok a kakvo ste vie balgarite tuk v Germaniq ako i na vas vi gledat tuk kato napast kak shte se po4ustvate kato iskate da ste balgari si stoyte v bg, i ne izlizayte po 4ujbina.
52
0
 
0
 
! Отговори
Няма гъби днес, преди 14 години
затова не си губете времето а идете и гласувайте за българска подчертавам БЪЛГАРСКА партия!Следващите 4 години ще има предостатъчно време за "гъби"!Разбира се,че в триглавата ламя няма нищо българско!
51
0
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 14 години
Аз пък си мисля, че първо трябва да дадем гласа си за "да я има България", а по-нататък "за по-добра България" ... Защото, ако я няма България, както е тръгнало, няма как тя да стане по-добра !С две думи - първо трябва България да оцелее, а после да я направим по-добра !!!...
50
0
 
0
 
! Отговори
Manuelle преди 14 години
За Бога, братя, гласувайте!!! Сега е моментът вместо да плюем и обиждаме, да ходим до урните. Негласуването значи да пълним гушата на Доган!
49
0
 
0
 
! Отговори
Към 44 преди 14 години
Както е тръгнало ще се запали този барут и горно на всички,намелете омразата ходете гласувайте дайте си гласа и покажете,че може да има промяна.Макар и малко вероятно,защото повечето са еднакви.А това за антидругите са просто кампании на партии които няма какво да обещават друго!Дайте своя глас за по-добра БЪЛГАРИЯ
48
0
 
0
 
! Отговори
до Тодоров преди 14 години
Абе ***, ти чувал ли си случайно че се броят гласовете от целия избирателен район, а това включва и многото турски села около вас !? А да не би в самата Силистра да са малко турците и *** ??? Хайде довечера ще гледаме разпечатката специално от ИЗБИРАТЕЛЕН РАОЙН СИЛИСТРА и пак ще говорим дали не сте турци !!!И не се напъвай толкова ...
47
0
 
0
 
! Отговори
Всичко е наред преди 14 години
Човече, когато се каже "Силистра" се има впредвид цяла Силистренска област вероятно - там има много села с турско население, които под строи гласуват за ДПС.Вероятно това е причината такива общини да присъстват като най-активни.
46
0
 
0
 
! Отговори
Тодоров преди 14 години
Абе ***, ти някога ходил ли си в Силистра, че да говориш, че там преобладават турците??? Я вземи да се разходиш малко и пак ми говори, ***! На миналите избори за кмет, в Силистра 50 гласа не стигнаха на кандидата на ГЕРБ да стане кмет, и вместо това БСП узурпираха властта отново там. НО ДПС НЯМАХА НИКАКЪВ ШАНС, за кметското място. Ако бяха предимно турци, дали картинката щеше да е такава бе, ***? Аман от разни драскащи "разбирачи" като тебе!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
На Гнева Детето преди 14 години
който не гласува няма право после да се оплаква за нищо,щом не гласува значи не го е грижа,за това после по-добре да си мълчи,ние които гласувахме и тези които гласуват имат правото да държат сметка на балъците от Парламента!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
Pin преди 14 години
На всички, които пишат глупости, че в Силистра и Разград гласували по 80 % турци и *** искам да кажа, че всички българи гласуват за Атака. Проблема е, че съотношението е около 55% към 45% българи. Надявам се, че българите от София, Русе, Пловдив, Варна и Бургас няма да си затварят очите като досега, а ще помогнат, защото сами няма да успеем да премахнем тая етническа партия, която е фитила в бурето с барут.
43
0
 
0
 
! Отговори
Мда.. преди 14 години
Прав си мамка му...както вече казах в Студентски в секциите за гласуване се чуваше доста турска реч... чак ми е гадно.
42
0
 
0
 
! Отговори
Зелен 2 преди 14 години
Аз съм на работа. Моето време също е ценно, но минах преди работа да гласувам. Гласувах за зелените. Отдавна ми писна да ме управляват бездарници и мошеници. Смятам, че те ще се запазят по-дълго чисти от цялата полическа помия. А по отношение на пенсионерите - така,както вие имате право на мнение - така и те имат същото право. Това, че избират нещо, което не харесвате, не означава, че са виновни. Просто вие не се борите за това, което искате. И да не забравяме, че става въпрос за нашите родители
41
0
 
0
 
! Отговори
Турци са ! преди 14 години
Естествено, че в Силистра има вече преобладаващо небългарско население ! Точно затова в Силистра и Търговище избирателната активност е най-висока ! Всеки, който се опита да изкара, че не е така е обикновен манипулатор ! А ВИЕ БЪЛГАРИ - СПЕТЕ ! НЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, А ПОСЛЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, ЧЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ НЕБЪЛГАРИ И ЧЕ СТЕ ЗЛЕ !Живея в студенско общежитие и от сутринта наблюдавам как турчетата до едно ходиха да гласуват,а българчетата спят до обяд,а после на кафе .Кой ни е виновен ? ...
40
0
 
0
 
! Отговори
до 36 преди 14 години
Абе ти да не си Шкумбата? Егати вица! По-слаба листа от тая на Атака няма.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Преди години и аз бях зелен. Ако почна да ти пиша колко ***.оти има при зелените, ще се смаеш. Някои вили край морето бяха построени с общински пари, че и асфалтов път беше направен към тях!ОТ ТОГАВА НЕ СЪМ ЗЕЛЕН! И в правия, и в преносния смисъл!
38
0
 
0
 
! Отговори
Зелен преди 14 години
Аз гласувах за Зелените. Единствените, които не са спонсорирани от тъмни кръгове.
37
0
 
0
 
! Отговори
асд преди 14 години
Но времето не ти е скъпо да изгледаш *** сериал по бТВ или филм на компютъра?Времето не ти е скъпо да излезеш събота вечер и да се напиеш като проста ***?Времето не ти е скъпо да стоиш пред компютъра и да чатиш на *** теми?
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Отиди да гласуваш номер 27.Не е толкова трудно да отделиш семето от плявата.Има и достойни кандидати.Партия Атака.