Сините също с двама евродепутати

Това ще стане след влизането в сила на Лисабонския договор, когато ще имаме 18 представители в ЕП
10 юни 2009 19:25, Красимир Ангелов
31
Сините също с двама евродепутати
Светослав Малинов скоро също ще се усмихва като евродепутат. Снимка: БГНЕС

Синята коалиция също ще изпрати двама свои евродепутати в ЕП.

Това ще стане обаче след влизането в сила на Лисабонския договор, когато България ще има 18 представители в Европейския парламент, съобщи говорителят на ЦИКЕП Ралица Негенцова.

Тя отбеляза, че това решение е взето заради факта, че Синята коалиция има най-голям неоползотворен остатък.

От ЦИКЕП обявиха официалните изборни резултати от проведените на 7 юни евроизбори.

Според тях ГЕРБ получава 5 мандата, Коалиция за България - 4, ДПС - 3, "Атака" - 2 мандата и НДСВ - 2 мандата, а Синята коалиция – един.

Така членовете на на европейския парламент от България /по азбучен ред/ са:

Антония Първанова, Владимир Уручев, Владко Панайотов, Димитър Стоянов, Евгени Кирилов, Емил Стоянов, Ивайло Калфин, Илияна Иванова, Илияна Йотова, Кристиан Вигенин, Мария Неделчева, Меглена Кунева, Метин Казак, Надежда Михайлова, Румяна Желева, Славчо Бинев, Филиз Хюсменова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
син демократ преди 14 години
Абе, лумпеноиди прости! Яжте червени л-на... Тези избори ше са последни за вас и господарите ви от ДС=БСП=ДПС! Бойко ще ви смаже!!!!!!!! Ето я и добрата новина : Божидар Димитров и внучката на Тодор Живков напуснаха БСП! Никой не иска да е в партията на хамстера серГЕЙ!!!Започна се !!!
29
0
 
2
 
! Отговори
КОЙ? преди 14 години
СЛЕД НАДЕЖДА И ЧОВЕКА НА КОСТОВ ЩЕ ЗАМИНА ЗА ПАРЛАМЕНТА:)НО НЕКА ДА СА ИМ ХАЛАЛ ТЕЗИ ДЕПУТАТИ,ЗАЩОТО В БГ ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА ИМАТ И ЕДИН
28
0
 
2
 
! Отговори
Didas преди 14 години
Kak moje da se pozvoli na tozi chovek, da ima predstaviteli w evroparlamenta. Edin degradiral politik s namerenieto samo da krade nqma mqsto vuv vissheto politichesko obshtestvo na evropa.
27
0
 
2
 
! Отговори
Former преди 14 години
Ah, vie kolko ste dovolni, prosto ne e istina. Sega shte namajete poveche ot evroparlamenta i napravo ste na sedmoto nebe. V interes na istinata i edin evrodeputat vi beshe mnogo, kamo li dwa!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
костов винаги гледа изодзадзе така някак си .. дърпа конците и казва кой колко ще краде ... надявам се да не се доберат тези до парламента защото здраво ще ни издърпат перцата
25
0
 
2
 
! Отговори
димитъер ковачев преди 14 години
докато чакат лисабонската стратегия да влзе в сила,синята коалиция ще се разпадне 5 пъти дотогава:)просто всеки от тях иска да бръкне в буркана с меда дълбоко и няма да могат да си поделят властта
24
0
 
2
 
! Отговори
pini преди 14 години
prosto ne trqbva da se dopuskat diskreditiraniete politici kato kostov i sie na vlast,zashtoto tova otnovo 6te dovede balgariq v mra4nite periodi-1999 godina,kogato vlastva6e cenzura i strah
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По оценките на коментарите забелязвам трайна тенденция само червените *** да плюят и бълват помия,докато интелигентните и разумни хора само прочитат първите 5-6 мнения дават им отрицателна оценка и отиват да свършат нещо по-смислено...Явно всичките сте платени поплювковци,органи на червената старица :) Съжалявам ви,сигурно е доста изтощаващо да стоиш по цял ден като къртица пред някой компютър с единствената цел да напишеш "Костов е виновен".Явно партията-майка ви плаща добре.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
муахахахахахааааа. малееееее не не неееее. хахахахаха. кой е тоз сладур там отзад дето се подхилква така мазно-мазно. аааааааа не не не. снимката кърти отвсякъде. хахахаха мн голяма МНОГО!!! да се запази в архива. тоз Костов е вкарал егати и усмивката. хахаххахаа
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КОСТОВ Е КРАДЕЦ И МОШЕНИК . ВЕЧЕ НИ ОКРАДЕ ВЕДНЪЖ ТОВА ЩЕ СЕ ПОВТОРИ И СЕГА КО МУ РАЗРЕШИТЕ
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ama kolko sa dovolni na snimkata xaxaxa pulni nishtojestwa !
19
0
 
2
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Ще го вземат вторият мандат ,обаче първо да питат оня *** Ахмед!Той може да реши да го даде на друг-например на НДСВ. Доло ДПС-ту!!!!!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
МАРТИНчо преди 14 години
EЙ, голяма радост,ЕЙ. Получиха 2+ на изпита и решиха, че минава номера...
17
0
 
2
 
! Отговори
научил български от преди 14 години
ми, то като ви чете човек се обърква- за кого да гласува:)))абе, вси са маскари:)))ама на този *** народ, какво друго му се полага, само по сайтове мърморят, а и в кръчмите:))) ако българинът беше стока отдавна да ги е издухал, някой да имаше по площадите, нямаше. такива управинци заслужавате да ви яздят!
16
0
 
2
 
! Отговори
човек преди 14 години
Като министър на финансите от СДС Костов беше в коалиция с БСП и ДПС в комунистическото правителство на Димитър Попов. Никой няма да забрави това. Тоя си върти *** като му изнася. *** безподобен.
15
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 14 години
Костов уж държал Доган извън властта - защото да *** само той, не дава на друг. Затова го е държал извън властта. За сметка на това Костов категорично отказа да отвори досиетата на агентите на ДС за да не лъснат всичките му приятелчета. Именно костов не вкара нито един престъпник в затвора и не потърси изнесените пдесетки милиарди от комунистите извън граница. Това е Костов, с неговите фалшиви разбойнически РМД-та, който подари властта на комунистите.
14
0
 
2
 
! Отговори
ликтор преди 14 години
Въпреки негативната кампания срещу Синята коалиция,въпреки купуването на гласове ,въпреки Юруков,Гацов,Радонов,СГС ,ДПС и БСП - 2 евродепутата са едно добро начало !!!А социолозите бяха ги отписали !!!Успех !Ще гласувам за вас !!!Една добра новина : Божидар Димитров напусна БСП !!!!Започна се !!!
13
0
 
2
 
! Отговори
ИЛЕ преди 14 години
ВИЖТЕ ГИ САМО !ЧУХА ДВАМА И СЕ УХИЛИХА ДО УШИТЕ.ДА АМА НЕ .ХАХАХАХ.ОСТАВАТ НА СУХО
12
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 14 години
Кумирът му Костов беше единственият български премиер, който държа ДПС извън властта!
11
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 14 години
Тоя Светослав Малинов гласува в комисията по медии към Парламента ЗА излъчването на новините на турски език по БНТ. Така ли ща ни "защитава" правата в Брюксел тоя *** и безродник?! Какво да очакваме от това костово ***, след като кумира му Костов подписа конвенцията за малцинствата, пусна новините на турски по БНТ и заяви че е погребал българския национализъм. За сметка на това въведе позорната точкова система и обрече на глад и мизерия милиони честни българи, които останаха без пенсия.